Home >  diensten >  Ventilatie

Ventilatie

Ventilatie

Ook voor de levering en plaatsing van uw ventilatiesysteem kan u terecht bij de firma“AWFD bvba”. Goed ventileren is noodzakelijk voor onze gezondheid, voor onze woning en voor ons comfort. We gaan onze huizen zo goed mogelijk isoleren en luchtdicht maken. Hierdoor gaat er geen warmte verloren uit onze woning. Het nadeel hieraan is dat we ook geen verse lucht meer in ons huis krijgen. Bovendien gaat vervuilde of vochtige lucht niet meer naar buiten kunnen.

Door te ventileren, gaan we verse lucht naar binnen brengen. Zo krijgen we verse zuurstof binnen, behouden we ons comfort, een goede gezondheid en een frisse geest.

Veel mensen denken dat niet ventileren stookkosten bespaart. Het tegendeel is waar. Door weinig of geen ventilatie wordt de woning wel warm, maar ook vochtig. Deze lucht bevat meer waterdamp. Als u niet ventileert, krijgt u steeds meer van deze waterdamp in uw huis, want het vindt geen weg naar buiten. ’s Nachts, als de temperatuur daalt, slaat de waterdamp neer op de muren of uw meubilair. Dit vocht is weer veel moeilijker op te warmen, waardoor dit ’s morgens langer duurt en het dus juist meer stookkosten met zich mee brengt.

Samen met onze huisleverancier zoekt “AWFD bvba” naar de juiste oplossing voor uw ventilatiesysteem. Van de berekening voor de af te voeren lucht tot de plaatsing van alle ventilatiekanalen met hun toebehoren.

OVERIGE Diensten